Information


Kunde

Mette

Sted

Århus

Kategori

Køkken

Del

Et smukt og helt

enestående rum


Mette har skabt et køkken af de bedste ideer i mødet med det liv, den stil og den arkitektur, hun møder i hverdagen. Det er et smukt og enestående rum der ikke kun handler om praktik og funktionalitet. Det er også en daglig nydelse at se på. Et stykke hverdagsarkitektur, hvor øjnene finder ro i de rene linjer og fuldendte detaljer.

Når Mette vælger et Multiform køkken er det fordi, hun vil have et køkken, der er foran sin tid. Også om mange år. Kompromisløst design, fremsynet funktionalitet, snedkerkvalitet og udsøgte materialer går aldrig af mode. Køkkenet et bygget til Mette – helt fra bunden, og det er dét, der er den helt enkle idé bag Multiform.

Kontakt os og lad os mødes til en uforpligtende snak om dine køkkendrømme eller ønsker til et nyt badeværelse eller bryggers.

På grund af de gældende Covid-19 restriktioner er det desværre ikke muligt at besøge vores showroom for privatkunder. Selvom vores dør er lukket, arbejder vi stadig, og vi kan naturligvis komme på kundebesøg med afstand, håndsprit og mundbind. Du kan altid kontakte os på tlf. 75 62 00 80 eller via mail på info@feinhaus.dk Vores showroom er åbent for erhvervskunder iht. gældende Covid-19 restriktioner

Vil du være Feinhaus Insider?

Vil du være

FEINHAUS INSIDER?

Modtag vores nyhedsbrev og få invitationer til spændende foredrag, særtilbud på udstillingsmodeller og stilfuld inspiration til dit hjem.

Som FEINHAUS Insider ved du, hvad der sker i vores butik, før alle andre.