du er altid velkommen

til en snak og en god kop kaffe


Vi gør meget ud af at skabe en inspirerende, stemningsfyldt og æstetisk butik. Du er altid meget velkommen til at kigge forbi til en god kop kaffe og se de nyeste trends og tendenser indenfor køkken, bad og garderober. I vores butik vil du opleve gennemtænkte detaljer og praktiske løsninger, som viser, hvordan vi kan skabe en løsning, der matcher dine drømme og krav til hverdagen. Her kan du føle og fornemme de udvalgte materialer og sammensætninger, og du vil opleve, at vi mener det, når vi siger, at køkkenet er et leverum, som er familiens naturlige midtpunkt. 

Vi har i øvrigt indgået et samarbejde med flere lokale kunstnere, der er med til at indrette vores udstillinger.

Vi afholder jævnligt kundeaftener, hvor anerkendte kokke fremtryller lækre retter i vores køkkener. Du har også mulighed for selv at kokkerere, når vi afholder kokkeskole. Her vil du hurtigt kunne mærke, hvilken forskel de små detaljer i køkkenet gør, når du skal lave mad. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret på fremtidige arrangementer.

Vi skifter løbende ud i vores udstillinger, hvilket giver dig en mulighed for at gøre en virkelig god handel. Her nedenfor kan du se eksempler på nogle af vores udstillingsmodeller. Hvis du ikke har mulighed for at komme ned butikken indenfor vores normale åbningstid, er du altid velkommen til at ringe og aftale et andet tidspunkt. Vi holder gerne åbent, når det passer dig.

Åbningstider mandag til torsdag fra kl. 10:00 - 17:00, fredag fra kl. 10:00 - 16:00 og lørdag fra kl. 10:00 - 13:00.

og vi holder altid åben efter aftale


Kontakt os og lad os mødes til en uforpligtende snak om dine køkkendrømme eller ønsker til et nyt badeværelse eller bryggers.

Tilmeld dig Feinhaus nyhedsbrev

Få de nyeste trends


   

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev bekræfter du at have læst og accepteret vores betingelser for privatlivs- og cookiepolitik. Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev ved at klikke på det unsubscribe-link, der medfølger i hver nyhedsmail.