du er altid velkommen

til en snak og en god kop kaffe


Vi gør meget ud af at skabe en inspirerende, stemningsfyldt og æstetisk butik. Du er altid meget velkommen til at kigge forbi til en god kop kaffe og se de nyeste trends og tendenser indenfor køkken, bad og garderober. I vores butik vil du opleve gennemtænkte detaljer og praktiske løsninger, som viser, hvordan vi kan skabe en løsning, der matcher dine drømme og krav til hverdagen. Her kan du føle og fornemme de udvalgte materialer og sammensætninger, og du vil opleve, at vi mener det, når vi siger, at køkkenet er et leverum, som er familiens naturlige midtpunkt. 

Vi har i øvrigt indgået et samarbejde med flere lokale kunstnere, der er med til at indrette vores udstillinger.

Vi afholder jævnligt kundeaftener, hvor anerkendte kokke fremtryller lækre retter i vores køkkener. Du har også mulighed for selv at kokkerere, når vi afholder kokkeskole. Her vil du hurtigt kunne mærke, hvilken forskel de små detaljer i køkkenet gør, når du skal lave mad. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret på fremtidige arrangementer.

Vi skifter løbende ud i vores udstillinger, hvilket giver dig en mulighed for at gøre en virkelig god handel. Her nedenfor kan du se eksempler på nogle af vores udstillingsmodeller. Hvis du ikke har mulighed for at komme ned butikken indenfor vores normale åbningstid, er du altid velkommen til at ringe og aftale et andet tidspunkt. Vi holder gerne åbent, når det passer dig.

“Vi har mere end 20 års erfaring i at skabe løsninger indenfor køkken, bad og garderobe - og vi gør os umage helt ned i detaljerne, lige fra de første tegninger og helt frem til vi monterer løsningen hos dig”


Per Larsen

Indretningskonsulent & Indehaver

“Vores opgave er at realisere kundernes drømme ned til mindste detalje. Derfor bruger vi lang tid på den indledende proces hvor vi sammen med kunden skaber den gennemtænkte løsning”


Pia Dahlgren

Indretningskonsulent

“Vi har et fastansat montør-team. Det har vi, fordi alle detalje er vigtige når et køkken, et badeværelse eller et walk-in closet skal monteres. For os er det vigtigt, at alt er helt i orden, når vi afslutter en montering”


Steen Møller

Montør

Kontakt os og lad os mødes til en uforpligtende snak om dine køkkendrømme eller ønsker til et nyt badeværelse eller bryggers.

Vil du være Feinhaus Insider?

Vil du være

FEINHAUS INSIDER?

Modtag vores nyhedsbrev og få invitationer til spændende foredrag, særtilbud på udstillingsmodeller og stilfuld inspiration til dit hjem.

Som FEINHAUS Insider ved du, hvad der sker i vores butik, før alle andre.