Har du brug for en

stærk erhvervspartner?


Uanset om du er bygherre, arkitekt, entreprenør eller tømrer-/snedkermester, vil FEINHAUS være det rette valg af samarbejdspartner, hvis kvalitet, leveringssikkerhed og professionel styring af dit projekt står højt på din prioriteringsliste. Du kan trygt overlade udarbejdelsen af arbejds- og perspektiveringstegninger til os, og vi tager os også af alt fra opmåling, distribution af korrigerede tegninger til bygherrer samt koordinering mellem entreprenører og håndværkere tilknyttet dit projekt.

Vil du helst benytte dine egne håndværkere og blot bruge os som leverandør af diverse materialer til dit projekts køkkener og garderober, er det selvfølgelig det, vi aftaler. Vi har gode samarbejdspartnere så med os på sidelinjen kan du være sikker på at få kvalitetsprodukter. Og naturligvis har vi fokus på, at dit projekts tidsplan overholdes. Vores produktsortiment er tilpasset, så det kan matche med alle projekter lige fra tekøkkener til luksuskøkkener i liebhaverbyggerier eller køkkener i udlejningsejendomme.

I forbindelse med boligbyggeri for boligforeninger tilbyder vi endda et produktprogram, som er målrettet ønsker fra både boligforening og lejere. Og vi yder selvfølgelig professionel rådgivning under hele byggeperioden.

Kort sagt: Vi står til rådighed præcis i det omfang og på den måde, som du har brug for. Vi sætter en ære i at overholde alle aftaler, og vi giver dig en løsning, der er tilpasset dit budget – uden at gå på kompromis med kvalitet og design.

Artikel;

Frandsen Group’s køkken


Multifunktionelt køkken gør frokostpausen bedre for 85 medarbejdere hos Frandsen Group.

’Både vi og vores medarbejdere er super glade for vores nye køkken. Det ser brandgodt ud, og det er praktisk indrettet med gennemtænkte løsninger, ’ siger en glad Pernille Frandsen, product manager hos Frandsen Project, der har stået i spidsen for en omfattende renovering – inklusiv en flot ny tilbygning - af Frandsen Group’s faciliteter i Horsens. ’Vi har fået et køkken, som ser ud af mere, end det er. Et køkken, hvor kvaliteten er højere end prisen, ’ tilføjer hun veltilfreds.

Per Larsen, indretningskonsulent hos FEINHAUS, har hjulpet Frandsen Group i mål med deres nye køkken. ’Det har været spændende at arbejde sammen med Pernille og Robert Hansen fra arkitektfirmaet GDRH ApS v/Robert Hansen omkring Frandsen Group’s køkken, blandt andet fordi vi har måttet tænke ud over standardløsningerne – f.eks. i forhold til materialer og i forhold til specialmål – for at imødekomme det resultat, som Frandsen Group ønskede, ’ oplyser Per, der ikke lægger skjul på, at det vigtigste for ham altid er, at kunden er tilfreds med det færdige resultat.

Læs hele artiklen ved at klikke her.

“Vi har mange års erfaring med at skabe gode og solide resultater for vores erhvervskunder og vi kan rumme alt fra prisbevidste løsninger til udlejningsejendomme til eksklusive løsninger i prestigebyggerier.”


Per Larsen

Indretningskonsulent & Indehaver

FEINHAUS A/S går erhvervsvejen

Frandsen Group’s køkken

Vil du være Feinhaus Insider?

Vil du være

FEINHAUS INSIDER?

Modtag vores nyhedsbrev og få invitationer til spændende foredrag, særtilbud på udstillingsmodeller og stilfuld inspiration til dit hjem.

Som FEINHAUS Insider ved du, hvad der sker i vores butik, før alle andre.