Hos os er æstetik og praktik i

perfekt balance


Vi har mere end 20 års erfaring i at skabe løsninger indenfor køkken, bad og garderobe – og vi gør os umage ned til mindste detalje, lige fra de første tegninger og helt frem til vi monterer løsningen hos dig. For os er du ikke blot en kunde, men et menneske, som vi søger at hjælpe med at skabe det perfekte leverum: et rum, som afspejler dit liv og din personlighed. Vi sætter derfor en stor ære i at lære dig at kende, så vi er sikre på, at den løsning, vi tegner, vil matche dig. For os er et køkken ikke bare et køkken. Det er en del af en helhed, og derfor går vi ind til opgaven med at finde dit rette køkken med stor passion og hjerteblod.

Vi leverer og monterer i hele verden, og vores løsninger er således – udover i Danmark - at finde i hjem fra Horsens og Hovedgård til Mallorca, Piemonte og Los Angeles. For os er det naturligt at gøre lidt ekstra for at nå i mål med dit nye køkken, bad eller garderobe, og vi anvender kun vores egne faste montører med flere års erfaring. Dermed har du en garanti for, at din løsning bliver monteret efter de højeste standarder - og vi slipper dig først, når alle parter er 110 % tilfredse med resultatet.

Hos FEINHAUS har du mulighed for at trække en rød tråd mellem et nyt badeværelse, et nyt køkken samt en ny garderobe. Fx har mange af køkkenelementerne et tilsvarende badeværelseselement, og på den måde vil dit hjem kunne emme af designmæssigt overskud i hverdagen og give en sammenhæng i indretningen på tværs af dets forskellige rum.

Gå på opdagelse i et udvalg af vores cases og

lad dig inspirere af vores løsninger


Tilmeld dig Feinhaus nyhedsbrev

Få de nyeste trends


   

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev bekræfter du at have læst og accepteret vores betingelser for privatlivs- og cookiepolitik. Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev ved at klikke på det unsubscribe-link, der medfølger i hver nyhedsmail.

Vil du være Feinhaus Insider?

Vil du være

FEINHAUS INSIDER?

Modtag vores nyhedsbrev og få invitationer til spændende foredrag, særtilbud på udstillingsmodeller og stilfuld inspiration til dit hjem.

Som FEINHAUS Insider ved du, hvad der sker i vores butik, før alle andre.