Information


Kunde

Tilde og Anders

Sted

Horsens

Kategori

Køkken

Del

Roof-top køkken

med masser af personlighed


Tilde og Anders vendte deres planløsning på hovedet og lavede et stort køkken-alrum på villaens første sal, hvorfra der er udgang til den knap 100 m2 store tagterrasse med udsigt ud over Horsens Fjord. Familiens indretning er stilren, funktionel og med masser af personlighed. Køkkenet er et grebsfrit køkken, som står skarpt og stilrent. Den rå bordplade i beton bløder det stringente udtryk op sammen med skulpturelle planter og farveindslag, som fx de to turkise Tolix-barstole.

Tre store døre kan skydes til side, så tagterrassen og køkken-alrum i sommermånederne flyder sammen til ét stort rum. Familien har fået skabt sig et leverum, hvor køkkenets hjerte er øen med betonbordpladen, hvorfra der både laves mad, læses lektier og drikkes vin med gæsterne.

Kontakt os og lad os mødes til en uforpligtende snak om dine køkkendrømme eller ønsker til et nyt badeværelse eller bryggers.

Vil du være Feinhaus Insider?

Vil du være

FEINHAUS INSIDER?

Modtag vores nyhedsbrev og få invitationer til spændende foredrag, særtilbud på udstillingsmodeller og stilfuld inspiration til dit hjem.

Som FEINHAUS Insider ved du, hvad der sker i vores butik, før alle andre.