Information


Kunde

Lone og Jesper

Sted

Horsens

Kategori

Køkken

Del

Gennemtænkte detaljer

skaber individuelle køkkener


Noget af det, der gør, at vi elsker at lave køkkener, er, at vi er super gode til det, som det i bund og grund drejer sig om: nemlig at hjælpe en familie med at få realiseret de ønsker, drømme og behov, som de har i forhold til deres nye køkken. Det handler om at have fokus på, at ingen familier er ens – heller ikke, når det kommer til køkkener – og at det er præcis sådan, det skal være. Individuelle køkkener til unikke familier. Det er det, vi er eksperter i at levere.

Lone og Jespers køkken er ingen undtagelse. Gennem nøje udvalgt design, individuelle materialevalg og udsøgte detaljer fik vi skabt præcis det køkken, som passer til deres lille familie. JKE’s Model Nordic One i hvid – et flot lyst køkken i skandinavisk design – passede perfekt til det rene og minimalistiske udtryk, som de ønskede skulle være gennemgående i deres nye køkken. Samtidigt var Nordic One’s enkle og glatte hvide låger det helt rigtige udgangspunkt for at markere de klare linjer i materialer og greb, som skulle blive Lone og Jespers stilfulde signatur i køkkenet.

F.eks. valgte de at skabe en æstetisk sammenhæng imellem pocket-skabets indmad af henholdsvis fineren eg natur og fingertappede skuffer i massivt egetræ, det rå gulv af træklodser og loftet i eg. Dette lækre naturmateriale komplementerer på flotteste vis skabslågernes lette hvide look. En anden finesse var valget af matchende greb på køleskabet og på ovnene fra Siemens.

Pocket-skabets særlige konstruktion gør det nemt og bekvemt at bruge diverse køkkenmaskiner og at rydde op i køkkenet bagefter. Via strømtilførsel inde i selve skabet kan Lone og Jesper f.eks. bruge deres bagemaskine direkte fra dens plads på hylden og efterfølgende med et snuptag gemme den af vejen igen bag skabets lukkede låger.

Kontakt os og lad os mødes til en uforpligtende snak om dine køkkendrømme eller ønsker til et nyt badeværelse eller bryggers.

Vil du være Feinhaus Insider?

Vil du være

FEINHAUS INSIDER?

Modtag vores nyhedsbrev og få invitationer til spændende foredrag, særtilbud på udstillingsmodeller og stilfuld inspiration til dit hjem.

Som FEINHAUS Insider ved du, hvad der sker i vores butik, før alle andre.