Information


Kunde

Kristian

Sted

Kategori

Køkken

Del

Når man kan få kvalitet og æstetik

uden at skulle spare på røde bøffer og god årgangsvin


Kristian var ikke i tvivl: Hans nye køkken skulle være et lyst køkken med et moderne og enkelt look. Og da han ønskede at skabe en helhed i det af husets rum, hvor han typisk ville bruge de fleste af sine timer efter arbejde, skulle det både visuelt og funktionelt hænge sammen med den åbne forbindelse til stuen.

Grundet gammelt murværk var én af udfordringerne for Kristian, at hans dejlige byhus, centralt placeret i Horsens, havde en del skæve vinkler, der skulle tages hensyn til. Samtidigt skulle køkkenet holde sig inden for den prisramme, han havde sat op.

Igennem JKE har vi Danmarks største sortiment, og kombineret med vores faglige rådgivning kunne vi sagtens hjælpe Kristian med at få tegnet det individuelle køkken, han stilede efter. Skæve vinkler til trods kom vi sammen i mål med et trendy køkken i høj kvalitet, med innovative løsninger og til en fornuftig pris.

Valget faldt på et JKE køkken med malede hvide fronter uden greb og en stilren hvid kompaktlaminatbordplade med hvid kerne. Udover at opfylde Kristians ønske om et lyst køkken opnåede vi med valget af den hvide farve et helhedsindtryk af rummet. Det hvide køkken, de hvide vægge, det hvide loft og de hvide spisestuemøbler skaber et samlet farvefokus, der kun brydes af kontrasterne fra hvidevarerne og den strategisk placerede køkkenvask, der giver mulighed for at udnytte det naturlige lys fra vinduet.

Det var en glad Kristian, der tog afsked med os efter vores fælles projekt:  ’’Jeg ønskede mig et køkken hvor der både var fokus på funktionaliteten og de stilrene linjer. Det har jeg fået!  Og så har det ikke engang kostet mig en ’bondegård’.’’

Kontakt os og lad os mødes til en uforpligtende snak om dine køkkendrømme eller ønsker til et nyt badeværelse eller bryggers.

Vil du være Feinhaus Insider?

Vil du være

FEINHAUS INSIDER?

Modtag vores nyhedsbrev og få invitationer til spændende foredrag, særtilbud på udstillingsmodeller og stilfuld inspiration til dit hjem.

Som FEINHAUS Insider ved du, hvad der sker i vores butik, før alle andre.