Information


Kunde

Gitte og Martin

Sted

Horsens

Kategori

Køkken

Del

hvad gør man

når man forelsker sig i sort


’Kan man lave et køkken helt uden stål?’ Sådan spurgte Gitte og Martin, første gang vi mødte dem i deres skønne nybyggerhus i et af Horsens nye udstykningsområder. Og ja, selvfølgelig kan man det. Man kan stort set alt, når det kommer til køkkener. De eneste regler, som findes, er de regler, man selv laver. Og for Gitte og Martin var reglen simpel: sort – ingen stål.

Med denne målsætning på plads, kunne alt det sjove gå i gang, nemlig udvælgelsen af design og materialer til det perfekte, sorte køkken. I centrum af køkkenet valgte Gitte og Martin en køkkenø fra JKE’s Nordic Modern i sort eg. Nordic Modern serien er lavet af massivt træ, og den spændende detalje med de indfræsede greb på siderne af øen leger med det unikke spil i træet på en måde, der ikke kun involverer overfladen, men også sætter fokus på de unikke træk i dybden af naturmaterialet. Til over-, under- og højskabe omkring kogesektionen valgte de JKE’s Nordic One, der med sin rene og minimalistiske stil er et ideelt modspil til køkkenøens mere karakterfulde udtryk.

Den sammenhængende helhed i indretningen er skabt igennem at alt træ i køkkenet er i sort eg, og at bordpladen på køkkenøen såvel som omkring kogesektionen er valgt i sort Fenix laminat med trækanter i sortbejdset eg. De sorte spots under overskabene og emhætten, som vi fik specialmalet og diskret skjult bag overskabene, gjorde det sidste til at missionen om et køkken helt i sort blev fuldført.

Som et temperamentsfuldt blikfang i rummet valgte Gitte og Martin den ekstravagante og elegante matslebne sorte Marguina marmorplade som bagpanel for koge- og skabssektionen. Med de kontrastfyldte hvide årer, der løber igennem den sorte grund, giver naturstenen det ekspressive og personlige islæt, som eftertragtes i nutidigt design.

Vi hjalp også Gitte og Martin med deres badeværelse, garderobe og bryggers, og her gav deres forkærlighed for sort sig også til kende. Til badeværelset valgte de igen JKE’s Nordic One i sort eg – denne gang med en bordplade i sort grasolit. Garderobeskabet fik skydedøre i grå med sorte profiler og anslag i sort eg. Bryggerset, der med grebsfrie låger og blændlåger stilfuldt har fået gemt den rodede teknikvæg af vejen, indrettede de med JKE’s Nordic Basic i en lidt lysere tone – dvs. i mørk grå – som de kombinerede med en bordplade i stål.

Kontakt os og lad os mødes til en uforpligtende snak om dine køkkendrømme eller ønsker til et nyt badeværelse eller bryggers.

Vil du være Feinhaus Insider?

Vil du være

FEINHAUS INSIDER?

Modtag vores nyhedsbrev og få invitationer til spændende foredrag, særtilbud på udstillingsmodeller og stilfuld inspiration til dit hjem.

Som FEINHAUS Insider ved du, hvad der sker i vores butik, før alle andre.