Information


Kunde

Janne

Sted

Brande

Kategori

Køkken

Del

Gennemført fokus på at skabe noget i

Retro og rustik


At få nyt køkken er en proces fyldt med spændende valg af de helt rigtige designs, de lækreste materialer og de flotteste farver. Men at skabe dit drømmekøkken starter faktisk med en vigtig fase før dette: nemlig med at vi får sat ord på, hvad det er for en boligstil, det færdige køkken skal matche med. Vi ved, hvor vigtigt det er, at dit køkken – det naturlige midtpunkt i dit hjem – fremstår som en integreret del af en helhed.

Da vi mødte Janne i Brande, hvor hun bor i et ældre hus med en skøn naturudsigt, var hun i gang med en større istandsættelse og ønskede brændende, at det nye køkken skulle forenes indretningsmæssigt med resten af huset, som hun havde holdt i en nostalgisk retrostil.

Det helt rigtige valg til Jannes køkken blev en stålbordplade, som vi fik specialfremstillet i 6 mm med en curlet overflade. Normalt leveres stålbordplader med en matslebet overflade af børstet stål, men med valget af curlet stål – dvs. stål, hvor overfladen er blevet finridset med små cirkelbevægelser - opnåede Janne at få en stålbordplade, som allerede ved leveringen havde patina og derfor passede perfekt ind i den indretningsstil, som hun ønskede skulle være fremtrædende igennem hele huset.

Køkkenlåger og –skaber blev valgt i hvid fra JKE Nordic Inline. Den eksklusive og glatte låge med det afdæmpede udtryk fremhæver stålbordpladens patinerede detaljer, ligesom den også lader øjet fange køkkenets gennemførte fokus på stålmaterialet, der foruden til bordpladen også blev valgt til Quooker-hanen såvel som til køkkenlågernes og –skabenes greb.

Stålbordpladen er et både æstetisk og funktionelt valg. Materialets lettere rå look matcher på enestående vis den rustikke murstensvæg, der markerer overgangen imellem køkken og stue. Samtidigt er materialet yderst hygiejnisk, dels fordi bakterier ikke kan trænge gennem bordpladen, dels fordi overgangen fra bordpladen til vasken svejses, slibes og poleres, så sammenføjninger, hvor der kan samle sig snavs, undgås.

Kontakt os og lad os mødes til en uforpligtende snak om dine køkkendrømme eller ønsker til et nyt badeværelse eller bryggers.

Vil du være Feinhaus Insider?

Vil du være

FEINHAUS INSIDER?

Modtag vores nyhedsbrev og få invitationer til spændende foredrag, særtilbud på udstillingsmodeller og stilfuld inspiration til dit hjem.

Som FEINHAUS Insider ved du, hvad der sker i vores butik, før alle andre.