Information


Kunde

Kristine og Anders

Sted

Horsens

Kategori

Køkken

Del

Let, lyst og lækkert

med den skønneste udsigt over byens hustage


Kristine og Anders er så heldige, at have den skønneste udsigt over byens hustage og et kig til vandet ude i horisonten. Den svævende lethed fra panoramaudsigten fik vi i fællesskab med Kristine og Anders sat endnu mere fokus på, da vi hjalp dem med en total modernisering af deres hjem.

Gennem de hængende skuffer, som Kristine og Anders har valgte både til køkkenet og til badeværelset, fik vi skabt en lethed i indretningen. Skufferne, der er monteret direkte på væggen fremfor at stå på sokler, synes nærmest vægtløse og giver et udtryk af elegance.

En særlig lækker detalje, som blev udtænkt i forbindelse med renoveringen af familiens villa, var en sort glasplade, der ved hjælp af metalvedhæng skulle ’svæve’ imellem køkkenet og gangen og gøre det ud for en del af væggen imellem de to rum. Den sorte flade skaber en spændende kontrast til køkkenets stilrene og lyse indretning, samtidigt med at den fanger letheden fra de hængende skuffer og transformerer en ellers solid og uigennemtrængelig væg til et ekstra vindue, der giver mulighed for at den smukke og værdsatte udsigt kan nydes fra en del af huset, hvor den før havde været utilgængelig.

Samtlige elementer til huset er model Nordic One fra JKE. Designlinjen byder foruden de hængende skuffer også på en køkkenø, højskabe, og skabe med skydelåger. Ved at vælge elementer i denne model, har Kristine og Anders opnået en gennemgående stil i hele boligen

Og apropos udsigt, så kan de to heldige husejere nu glæde sig over udsigten til at kunne nyde deres nye modernisering uden at skulle bekymre sig om gradvise misfarvninger eller synlige små ridser. JKE’s PU lak er nemlig markedets stærkeste lak og derudover også en lak, som sikrer den flotteste finish.

Kontakt os og lad os mødes til en uforpligtende snak om dine køkkendrømme eller ønsker til et nyt badeværelse eller bryggers.

Vil du være Feinhaus Insider?

Vil du være

FEINHAUS INSIDER?

Modtag vores nyhedsbrev og få invitationer til spændende foredrag, særtilbud på udstillingsmodeller og stilfuld inspiration til dit hjem.

Som FEINHAUS Insider ved du, hvad der sker i vores butik, før alle andre.