Information


Kunde

Frantz

Sted

Horsens

Kategori

Køkken

Del

DESIGNERHJEM

MED ET STÆRKT PERSONLIGT UDTRYK


Intet mindre end et æstetisk eventyr var, hvad der ventede os, da vi blev budt indenfor for at hjælpe Frantz med en gennemgribende renovering af hans prægtige villa i hjertet af Horsens.  Unikke design, gennemført håndværksarbejde, enestående naturmaterialer og velafstemte farvekombinationer førte til den eftertragtede lykkelige slutning, hvor vores ungersvend fik det halve kongerige i form af et stemningsfyldt, varmt og indbydende hjem, der emmer af elegance og skønhed.

Lad os starte i køkkenet, hvor Frantz havde kastet sin kærlighed på Multiforms nyfortolkning af det klassiske landkøkken: Form 12. Låger og skuffer blev fremstillet i en ganske bestemt grøn farve. På den måde fik køkkenets fronter tilføjet et strejf af individualisme til det ellers meget enkle og stilrene udtryk med de klassiske forrammer. Bordpladen i Jura Grau marmor ledsager den grønne farve på fineste vis og giver køkkenet et naturligt, råt look, samtidigt med at den forfiner det med en smuk elegance. Jura marmoren bringer atter det unikke i spil, da naturstenen er fuld af sjæl og historie, der manifesterer sig i materialet igennem aflejringer og forsteninger. Det æstetiske og det funktionelle kombineres perfekt i de valgte luksushvidevarer fra Gaggenau og ligeledes i Trepols emfang, der er fremstillet med store krav til såvel håndværk som materialer. Vi er ikke i tvivl om, at vi lykkedes med missionen og fik skabt et gennemført køkken, der forener det rå og rustikke med en tydelig tilstedeværelse af Frantz’ design- og kunstelskende indretningsstil.

Bevæger vi os videre rundt i huset, leverede vi elementer til intet mindre end to skønne walk-in-closets – his and hers – foruden vinrummet, som vi med et lille glimt i øjet tillader os at kalde ’det ekstra walk-in-closet for him’. Sidst, men ikke mindst, leverede vi nye JKE skabe til garagen. Det er ikke så tit, at vi får den slags bestillinger, men måske tjekker der flere ordrer ind af den slags, når først I har fået set, hvor flot og opryddet en garage Frantz kan bryste sig af.   

Kontakt os og lad os mødes til en uforpligtende snak om dine køkkendrømme eller ønsker til et nyt badeværelse eller bryggers.

Vil du være Feinhaus Insider?

Vil du være

FEINHAUS INSIDER?

Modtag vores nyhedsbrev og få invitationer til spændende foredrag, særtilbud på udstillingsmodeller og stilfuld inspiration til dit hjem.

Som FEINHAUS Insider ved du, hvad der sker i vores butik, før alle andre.