Information


Kunde

Natalja og Lars

Sted

Odder

Kategori

Køkken

Del

Det maskuline køkken

kvalitet, æstetik og praktisk funktionalitet


Jo, den er god nok: Køkkener har skam både køn og personlighed. Og efter mødet med Natalja og Lars, der ønskede sig et kvalitetskøkken, som skulle matche husets øvrige rum, deres møbler og overordnede indretningsstil, stod det hurtigt klart for os: Natalja og Lars’ køkken skulle være ’en han’.

Sammen med Natalja og Lars var vi passionerede omkring at skabe et køkken, hvor kvalitet, æstetik og praktisk funktionalitet skulle være i perfekt balance. Ret tidligt i processen kunne vi se, at særligt den logistik, som de ønskede sig, var udfordret af rummets daværende tegning. Da vi ikke tror på, at man skal gå på kompromis med det, man føler er rigtigt, fandt vi sammen med Natalja og Lars frem til en løsning, hvor væggen til bryggerset blev flyttet, så der blev skabt plads til det køkken, de drømte om.

Multiform er det naturlige valg til et individuelt køkken skabt fra bunden. Natalja og Lars fandt da også det helt rigtige udtryk i Multiforms Form 2 køkken i kridhvid med en 30 mm tyk granitbordplade i Labrador Antique - et stærkt naturmateriale med et let ’råt’ look, der ikke kunne have været valgt bedre til at harmonere med gulvets fliser. Samme handlekraftige stilsikkerhed gjorde sig gældende, da Natalja og Lars fra den ’muskuløse’ ende af hvidevarebarometret valgte en ren Gaggenau pakke med kogesektion, to ovne og et maskulint ’must-have’: et vinkøleskab med hvid front. Endelig blev der selvfølgelig monteret motorer på samtlige af køkkenets elementer.

Helt i overensstemmelse med vores målsætning var Natalja og Lars 110 % tilfredse, da de lagde sidste hånd på køkkenet med et stort fladskærms tv, så de frit kan vælge om de vil se fjernsyn eller nyde udsigten ud ad vinduet over Odders hustage, den nærliggende skov og vandet i det fjerne.

Kontakt os og lad os mødes til en uforpligtende snak om dine køkkendrømme eller ønsker til et nyt badeværelse eller bryggers.

Vil du være Feinhaus Insider?

Vil du være

FEINHAUS INSIDER?

Modtag vores nyhedsbrev og få invitationer til spændende foredrag, særtilbud på udstillingsmodeller og stilfuld inspiration til dit hjem.

Som FEINHAUS Insider ved du, hvad der sker i vores butik, før alle andre.