Information


Kunde

Barfoed Group

Sted

København

Kategori

Køkken

Del

Højbro Plads 4

En perle i byens hjerte


Højbro Plads er en af Københavns bedste adresser og en del af det pulserende liv omkring hovedstadens strøg. Højbro Plads 4 er med de 24 boliger ”hjem” for nye beboere i den centrale midtby, og butikken i stueetagen er et attraktivt hot spot for modeglade shoppere.

Lejlighederne er præget af stor loftshøjde og mange vinduer, der tilsammen giver et godt lys i rummene, og man får oplevelsen af at være i store, lyse rum. De 24 lejligheder er indrettet i mange størrelser – 2, 3 og 4 værelseslejligheder fra 76 op til 240 m2. Fælles for dem alle er, at de er indrette, med sildebens gulv og Multiform køkkener, der vidner om solidt håndværk af højeste kvalitet. Selv om Højbro Plads 4 ligger midt i byens mekka af gode restauranter, caféer og spisesteder, er mulighederne også på plads i lejlighederne. Med kun det bedste fra Siemens er kogekunsten sikret gode betingelser.

Kontakt os og lad os mødes til en uforpligtende snak om dine køkkendrømme eller ønsker til et nyt badeværelse eller bryggers.

Vil du være Feinhaus Insider?

Vil du være

FEINHAUS INSIDER?

Modtag vores nyhedsbrev og få invitationer til spændende foredrag, særtilbud på udstillingsmodeller og stilfuld inspiration til dit hjem.

Som FEINHAUS Insider ved du, hvad der sker i vores butik, før alle andre.