en personlig løsning

med to stærke brands


I mange hjem er køkkenet det naturlige omdrejningspunkt. Det er herfra mange samtaler går og lektier laves imens der kokkereres. Derfor skaber Feinhaus køkkener, der fletter sig ind i dit liv og bliver dette naturlige omdrejningspunkt i hjemmet.

Med vores to brands; Multiform og JKE Design, har vi mulighed for at lave et køkken der er helt det ene eller helt det andet – men vi kan også kombinere de to brands, hvilket giver nogle helt unikke muligheder for dig, når vi sammen skal finde en køkkenløsning.

Hos Feinhaus er det vore fornemste opgave at skabe de bedste rammer om det gode køkkenliv. På siden cases finder du nogle af vores bud på, hvordan et køkken kan se ud. Fra den nordiske lethed med industriel kant til charme og sjæl med klassiske aner i et landkøkken. Om du er til small living eller et stort, rummeligt køkken, så er vi sikre på, at vi sammen kan finde en løsning der passer præcis til dit hjem.

“Vi har mere end 20 års erfaring i at skabe løsninger indenfor køkken, bad og garderobe - og vi gør os umage helt ned i detaljerne, lige fra de første tegninger og helt frem til vi monterer løsningen hos dig”


Per Larsen

Indehaver, Feinhaus

“Vi har mere end 20 års erfaring i at skabe løsninger indenfor køkken, bad og garderobe - og vi gør os umage helt ned i detaljerne, lige fra de første tegninger og helt frem til vi monterer løsningen hos dig”“Vi har mere end 20 års erfaring i at skabe løsninger indenfor køkken, bad og garderobe - og vi gør os umage helt ned i detaljerne, lige fra de første tegninger og helt frem til vi monterer løsningen hos dig”


Pia

Indehaver, Feinhaus

“Vi har mere end 20 års erfaring i at skabe løsninger indenfor køkken, bad og garderobe - og vi gør os umage helt ned i detaljerne, lige fra de første tegninger og helt frem til vi monterer løsningen hos dig”


Steen

Indehaver, Feinhaus

Kontakt os og lad os mødes til en uforpligtende snak om dine køkkendrømme eller ønsker til et nyt badeværelse eller bryggers.

Tilmeld dig Feinhaus nyhedsbrev

Få de nyeste trends


   

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev bekræfter du at have læst og accepteret vores betingelser for privatlivs- og cookiepolitik. Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev ved at klikke på det unsubscribe-link, der medfølger i hver nyhedsmail.

Vil du være Feinhaus Insider?

Vil du være

FEINHAUS INSIDER?

Modtag vores nyhedsbrev og få invitationer til spændende foredrag, særtilbud på udstillingsmodeller og stilfuld inspiration til dit hjem.

Som FEINHAUS Insider ved du, hvad der sker i vores butik, før alle andre.