Information


Kunde

Claudia og Peter

Sted

Horsens

Kategori

Køkken

Del

Når hvid og sort mødes

i den skønneste 70’er funkisvilla


Claudia og Peter var faldet for den skønneste 70’er funkisvilla i Horsens. Som en del af den istandsættelse, de satte i værk kort efter deres huskøb, var selvfølgelig tilblivelsen af et Claudia-og-Peter-køkken, der både skulle opfylde deres behov for et moderne, velfungerende køkken og matche den stringente og kubistiske arkitektur, som de elskede i deres nye hjem.

Et stilbevidst fokus på rene, enkle linjer og former var styrende igennem hele udviklingen af parrets køkken. Fra tegning til håndværk og fra valg af materialer til endeligt design. Resultatet blev et karakterfuldt møde imellem en hvidmalet skabssektion fra JKE og en bordplade i sort fenix kompaktlaminat oven på underskabe i sort eg med multifronter, ligeledes fra JKE. En farvemæssig kontrast, der opblødes af det rustikke betongulvs varme. I sin helhed fremhæver rummet husets skarpe konturer med en elegance, der forener den energifulde spænding imellem lys og mørke med roen i de enkle linjer.

Køkkenet er gennemført til mindste detalje: Vandhanen selvfølgelig valgt i sort, så dens samhørighed med køkkenbord, -vask og underskabe understreges. Og i den hvidmalede skabssektion findes der et pocket-door skab, der i sin opbygning med hvide hylder i toppen og sorte skuffer i bunden er sit helt eget lille ekko af det store firkantede køkkenrum.

Pocket-door skabet er konstrueret sådan, at man lynhurtigt kan omdanne skabssektionen til en sammenhængende hvid flade, der ikke sladrer om eventuelt rod på kaffeanretterbordet. Med andre ord introducerer pocket-door skabet konceptet ’nem og bekvem oprydning’. En løsning, der næsten frister os til at give Niller fra Susanne Biers ’Den eneste Ene’ ret i hans lavpraktiske anskuelser om, at alting bliver så meget lettere og lige til her i livet, når man først har valgt det rigtige køkken.

Kontakt os og lad os mødes til en uforpligtende snak om dine køkkendrømme eller ønsker til et nyt badeværelse eller bryggers.

Vil du være Feinhaus Insider?

Vil du være

FEINHAUS INSIDER?

Modtag vores nyhedsbrev og få invitationer til spændende foredrag, særtilbud på udstillingsmodeller og stilfuld inspiration til dit hjem.

Som FEINHAUS Insider ved du, hvad der sker i vores butik, før alle andre.