Multiform Form 6


Brand

Multiform

Kategori

Køkken, Interiør

Pris

79.500 kr.
Kontakt os

Del

med Jura Gelb bordplade

Multiform form 6


I et Form 6 køkken fra Multiform er de stolte traditioner med at forene solidt snedkerhåndværk med moderne design blevet videreført. Form 6 leger med de brudte linjer i et køkken og hylder det smukke ved asymmetri. Køkkenet har en stærk karakter med et grebsfrit og minimalt udtryk.

 Dette udstillingskøkken har en funktionel skabsindretning med blandt andet indvendige bakker til krydderier, plads til bageplader og mulighed for at hænge viskestykker. Der er ekstra dybde i skufferne, massere af plads i højskabene og så medfølger der i øvrigt en simpel og elegant emhættekasse samt en planlimet kogeplade. Bordpladen er en Jura Gelb i sandsten og hele bordet måler 285 cm i bredden.

 Normalprisen for et køkken som dette, inklusiv kogeplade, emhættekasse og emhætte, er kr 128.000. Denne udstilling model kan dog blive din for kun kr. 79.500. Bemærk det er en afhentningspris. 

Kontakt os og lad os mødes til en uforpligtende snak om dine køkkendrømme eller ønsker til et nyt badeværelse eller bryggers.

Vil du være Feinhaus Insider?

Vil du være

FEINHAUS INSIDER?

Modtag vores nyhedsbrev og få invitationer til spændende foredrag, særtilbud på udstillingsmodeller og stilfuld inspiration til dit hjem.

Som FEINHAUS Insider ved du, hvad der sker i vores butik, før alle andre.