Multiform Form 12


Brand

Multiform

Kategori

Køkken, Interiør

Pris

45.000 kr.
Kontakt os

Del

Tradition og fornyelse

i et moderne landkøkken


Med Form 12 forener vi tradition og fornyelse i et nyt nordisk landkøkken med rene klassiske linjer og gennemført snedkerhåndværk. Vi har blandt andet ladet os inspirere af de klassiske, nordiske landkøkkener og shaker køkkenet. Shaker traditionen har været inspirationskilde for mange - deriblandt også Kaare Klint og Børge Mogensen, som har været med til at danne grundlaget for det, som vi i dag hylder som "dansk design".

Form 12 er Multiforms fortolkning af det nordiske landkøkken. Det klassiske landkøkken er en enkel og eksklusiv nyfortolkning af det klassiske landkøkken med forrammer og udvendige hængsler. Det moderne landkøkken er en videreført rendyrkning af det enkle udtryk, hvor låger og skuffer er glat med forrammen og med skjulte hængsler.

Denne varme og æstetiske udstillings-ø måler 2428 cm i bredden og 970 cm i dybden. Bemærk venligst, at prisen er en afhentningspris og at bordplade samt armatur ikke følger med.

Kontakt os og lad os mødes til en uforpligtende snak om dine køkkendrømme eller ønsker til et nyt badeværelse eller bryggers.

Vil du være Feinhaus Insider?

Vil du være

FEINHAUS INSIDER?

Modtag vores nyhedsbrev og få invitationer til spændende foredrag, særtilbud på udstillingsmodeller og stilfuld inspiration til dit hjem.

Som FEINHAUS Insider ved du, hvad der sker i vores butik, før alle andre.