Hos os er æstetik og praktik i

perfekt balance


Vi har mere end 20 års erfaring i at skabe løsninger indenfor køkken, bad og garderobe – og vi gør os umage helt ned i detaljerne, lige fra de første tegninger og helt frem til vi monterer løsningen hos dig. For os er du ikke blot en kunde, men et menneske for hvem vi skaber et leverum sammen med. Et rum som afspejler dit liv og din personlighed. Vi sætter derfor en stor ære i, at lære dig at kende, så vi er sikre på at den løsning vi tegner vil matche dig. For os er et køkken ikke bare et køkken. Det er en del af en helhed og derfor går vi ind til hver opgave med passion og hjerteblod.

Vi leverer og monterer i hele verden - og vores løsninger er således – udover i Danmark -  at finde i hjem fra Horsens og Hovedgård til Mallorca, Piemonte og Los Angeles. For os er det naturligt at gøre lidt ekstra for at nå i mål med dit nye køkken, bad eller garderobe og vi anvender kun vores egne faste montøer med flere års erfaring. Dermed har du en garanti for, at din løsning bliver monteret efter de højeste standarder - og vi slipper dig først, når alle parter er 110 % tilfredse med resultatet.

Hos Feinhaus har du mulighed for at trække en rød tråd mellem et nyt badeværelse og et nyt køkken, samt garderobe. Fx har mange af køkkenelementerne et tilsvarende badeværelseselement, og på den måde vil hjemmet emme af designmæssigt overskud i hverdagen og en sammenhæng i indretningen på tværs af hjemmet.

Gå på opdagelse i et udvalg af vores cases og

lad dig inspirere af vores løsninger


Tilmeld dig Feinhaus nyhedsbrev

Få de nyeste trends


   

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev bekræfter du at have læst og accepteret vores betingelser for privatlivs- og cookiepolitik. Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev ved at klikke på det unsubscribe-link, der medfølger i hver nyhedsmail.