Med passion og hjerteblod

Vi brænder for det vi laver - hver gang vi sender en af vores løsninger "ud af døren", har vi det faktisk som om, et af vores børn flyver fra reden...

Vi har mere end 20 års erfaring i at skabe løsninger indenfor køkken, bad og garderobe - og vi gør os umage helt ned i detaljerne, lige fra de første tegninger og helt frem til vi monterer løsningen hos dig. 

Vi er stolte af, at kunne sige: vi leverer FEINHAUS løsninger i hele verden - lige fra Los Angelses til Horsens.

For os er det helt fantastisk, at levere vores løsninger, og det er uanset om du bor i Piemonte eller Hovedgård, det handler for os om, at levere den rigtige løsning til lige netop dig.

 

Vi skaber individuelle løsninger, der passer til lige netop dit behov. Vi lytter til dig, og ud fra hvad du fortæller, kan vi skabe den rette løsning til dig, med gennemtænkte detaljer.

I vores showroom, kan du lade dig inspirere, du kan føle og fornemme de udvalgte materialer og sammensætninger. Har du ikke mulighed for at komme i vores showroom indenfor vores normale åbningstid, er du altid velkommen til at ringe og aftale et andet tidspunkt.

Hos FEINHAUS er det dig der bestemmer. Du kan være rendyrket til det ene, eller til det andet - men med vores FEINHAUS Fusion-koncept kan vi introducere dig for helt nye måder at sammensætte dit køkken, bad, eller din indretning på.

Besøg vores forretning

 

FEINHAUS
Ove Jensens Allé 11A
8700 Horsens
Tlf. 75 62 00 80
info@feinhaus.dk

Bliv ringet op