Information


Kunde

Tilde og Anders

Sted

Horsens

Kategori

Bad

Del

gør badeværelset større med en

lys og enkel stil


Tilde og Anders tænkte anderledes, da de ombyggede deres store familievilla ved Horsens Fjord. I stedet for et stort badeværelse har de prioriteret at få tre mindre badeværelser, så børn, voksne og gæster har hver sit. De små badeværelser ser større ud på grund af de grebsfrie hvide elementer i et rent design, der visuelt letter og ikke fylder.

Relaterede produkter


Kontakt os og lad os mødes til en uforpligtende snak om dine køkkendrømme eller ønsker til et nyt badeværelse eller bryggers.

På grund af de gældende Covid-19 restriktioner er det desværre ikke muligt at besøge vores showroom for privatkunder. Selvom vores dør er lukket, arbejder vi stadig, og vi kan naturligvis komme på kundebesøg med afstand, håndsprit og mundbind. Du kan altid kontakte os på tlf. 75 62 00 80 eller via mail på info@feinhaus.dk Vores showroom er åbent for erhvervskunder iht. gældende Covid-19 restriktioner

Vil du være Feinhaus Insider?

Vil du være

FEINHAUS INSIDER?

Modtag vores nyhedsbrev og få invitationer til spændende foredrag, særtilbud på udstillingsmodeller og stilfuld inspiration til dit hjem.

Som FEINHAUS Insider ved du, hvad der sker i vores butik, før alle andre.