Kompromisløst design og

snedkerkvalitet


Vi har i mere end 13 år tegnet og solgt løsninger fra Multiform. For os handler Multiform om kompromisløst design, fremsynet funktionalitet, snedkerkvalitet og udsøgte materialer. Hos Multiform er der ikke lagervarer. Alt bliver udformet så det passer til dit hjem og din stil. Du får skabe, skuffer og bordplader i præcis den bredde, højde og dybde, der passer til din bolig og dine behov. Hvis du vælger at investere i Multiform, er det din garanti for et produkt, der holder i flere generationer.

Kontakt os og lad os mødes til en uforpligtende snak om dine køkkendrømme eller ønsker til et nyt badeværelse eller bryggers.

Tilmeld dig Feinhaus nyhedsbrev

Få de nyeste trends


   

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev bekræfter du at have læst og accepteret vores betingelser for privatlivs- og cookiepolitik. Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev ved at klikke på det unsubscribe-link, der medfølger i hver nyhedsmail.

På grund af de gældende Covid-19 restriktioner er det desværre ikke muligt at besøge vores showroom for privatkunder. Selvom vores dør er lukket, arbejder vi stadig, og vi kan naturligvis komme på kundebesøg med afstand, håndsprit og mundbind. Du kan altid kontakte os på tlf. 75 62 00 80 eller via mail på info@feinhaus.dk Vores showroom er åbent for erhvervskunder iht. gældende Covid-19 restriktioner

Vil du være Feinhaus Insider?

Vil du være

FEINHAUS INSIDER?

Modtag vores nyhedsbrev og få invitationer til spændende foredrag, særtilbud på udstillingsmodeller og stilfuld inspiration til dit hjem.

Som FEINHAUS Insider ved du, hvad der sker i vores butik, før alle andre.