Smukke og funktionelle løsninger

der kan rumme alt det, der skal være plads til


Ud over at lave køkken og badeværelser specialfremstiller vi også forskellige interiør-løsninger. Det kan være alt fra garderobeskabe og walk-in closet’s til skænke og unikke vinrum. Lige meget hvad det er vi laver skal det være æstetisk og funktionelt, og løsningen skal bidrage til at skabe en harmonisk sammenhæng.

I vores garderobeløsninger er det de små detaljer der har stor betydning for funktionaliteten.  Det skal være designet så det er let at holde orden og nemt at få fat i tingene.Hos os, kan du se de forskellige praktiske detaljer til tilbehør og inventar, der sikrer orden og god opbevaring i alle boligens rum. Hvis du vælger skydedører, kan man udnytte hele rummets højde – fra gulv til loft – og få plads til at gemme ekstra meget bag de smukke låger. Garderober fra Feinhaus skaber dynamiske løsninger på dine opbevaringsbehov. Om der er tale om en mindre løsning til opbevaring i entré eller stue eller måske et walk in closet til soveværelset, så kan du finde masser af inspiration hos os.

“Vi har mere end 20 års erfaring i at skabe løsninger indenfor køkken, bad og garderobe - og vi gør os umage helt ned i detaljerne, lige fra de første tegninger og helt frem til vi monterer løsningen hos dig”


Per Larsen

Indehaver, Feinhaus

“Vi har mere end 20 års erfaring i at skabe løsninger indenfor køkken, bad og garderobe - og vi gør os umage helt ned i detaljerne, lige fra de første tegninger og helt frem til vi monterer løsningen hos dig”“Vi har mere end 20 års erfaring i at skabe løsninger indenfor køkken, bad og garderobe - og vi gør os umage helt ned i detaljerne, lige fra de første tegninger og helt frem til vi monterer løsningen hos dig”


Pia

Indehaver, Feinhaus

“Vi har mere end 20 års erfaring i at skabe løsninger indenfor køkken, bad og garderobe - og vi gør os umage helt ned i detaljerne, lige fra de første tegninger og helt frem til vi monterer løsningen hos dig”


Steen

Indehaver, Feinhaus

Kontakt os og lad os mødes til en uforpligtende snak om dine køkkendrømme eller ønsker til et nyt badeværelse eller bryggers.

Tilmeld dig Feinhaus nyhedsbrev

Få de nyeste trends


   

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev bekræfter du at have læst og accepteret vores betingelser for privatlivs- og cookiepolitik. Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev ved at klikke på det unsubscribe-link, der medfølger i hver nyhedsmail.

Vil du være Feinhaus Insider?

Vil du være

FEINHAUS INSIDER?

Modtag vores nyhedsbrev og få invitationer til spændende foredrag, særtilbud på udstillingsmodeller og stilfuld inspiration til dit hjem.

Som FEINHAUS Insider ved du, hvad der sker i vores butik, før alle andre.