Få et weekendophold til en værdi af 2.500

køb dit køkken i september


I samarbejde med Small Danish Hotels giver vi et gavekort på kr 2.500 til alle kunder, der køber et køkken, et badeværelse eller en garderobe hos os i hele september måned. Det eneste du skal gøre er, at købe for minimum kr 75.000 - og gavekortet er dit.

Kig ind i butikken eller kontakt os ved at klikke videre fra nedenstående allerede nu, så du ikke går glip af denne fantastiske mulighed.

Small Danish Hotels byder på ophold i hele landet, så hvad end du har lyst til at udforske Jylland, Sjælland, Fyn eller Bornholm, er der helt sikkert et sted der passer til dig. Der er ophold for enhver smag, og du kan således selv vælge om det skal være et gourmet ophold på en af de smukke danske kroer, om det skal være afslappende spa eller noget helt tredje – mulighederne er mange.

Kontakt os og lad os mødes til en uforpligtende snak om dine køkkendrømme eller ønsker til et nyt badeværelse eller bryggers.

Vil du være Feinhaus Insider?

Vil du være

FEINHAUS INSIDER?

Modtag vores nyhedsbrev og få invitationer til spændende foredrag, særtilbud på udstillingsmodeller og stilfuld inspiration til dit hjem.

Som FEINHAUS Insider ved du, hvad der sker i vores butik, før alle andre.