FORM 6 BADMILJØ


Brand

Multiform

Kategori

Bad, Interiør, Koncept

Pris

19.995 kr.
Kontakt os

Del

i et luksuriøst og moderne design

Multiform Form 6


Nu har du mulighed for at gøre en rigtig god handel og blive den nye ejer af dette fine badmiljø, som vi har i vores udstilling. Med i prisen er elementer fra Multiform, et Axor armatur fra Hansgrohe, porcelænsvask fra Duravit og en slebet 20 mm Nero Assoluto bordplade. Normalprisen for det hele er kr. 33.900.

Multiforms Form6 er kendetegnet ved at have et luksuriøst og moderne design. Fronterne er i en Burned Ebano, der er kendt som en designer finér. Det er således en skræddersyet finerplade, der bliver bygget op – lag for lag. De mange lag danner bølgerne og skaber åretegningerne. Overfladen er desuden lakeret med polyurethan- og gummilak.

Bordpladen er en næsten hel sort granit, der skaber sammenhørighed mellem det traditionelle og det moderne. En stærk og tyk sten der skiller sig ud og skaber en fin kontrast til den fine og tidsløse porcelænsvask. Miljø’et har en samlet bredde på 1876 mm og en dybde på 510 mm. Det er et luksuriøst sæt med fine linjer der træder i karakter og en varme der skaber hygge og ro.

Kontakt os og lad os mødes til en uforpligtende snak om dine køkkendrømme eller ønsker til et nyt badeværelse eller bryggers.