Har du brug for en

stærk erhvervspartner?


Uanset om du er bygherre, arkitekt, entreprenør eller tømrer-/snedkermester, vil FEINHAUS være det rette valg af samarbejdspartner, hvis kvalitet, leveringssikkerhed og professionel styring af dit projekt står højt på din prioriteringsliste. Du kan trygt overlade udarbejdelsen af arbejds- og perspektiveringstegninger til os, og vi tager os også af alt fra opmåling, distribution af korrigerede tegninger til bygherrer samt koordinering mellem entreprenører og håndværkere tilknyttet dit projekt.

Vil du helst benytte dine egne håndværkere og blot bruge os som leverandør af diverse materialer til dit projekts køkkener og garderober, er det selvfølgelig det, vi aftaler. Vi har gode samarbejdspartnere så med os på sidelinjen kan du være sikker på at få kvalitetsprodukter. Og naturligvis har vi fokus på, at dit projekts tidsplan overholdes. Vores produktsortiment er tilpasset, så det kan matche med alle projekter lige fra tekøkkener til luksuskøkkener i liebhaverbyggerier eller køkkener i udlejningsejendomme.

I forbindelse med boligbyggeri for boligforeninger tilbyder vi endda et produktprogram, som er målrettet ønsker fra både boligforening og lejere. Og vi yder selvfølgelig professionel rådgivning under hele byggeperioden.

Kort sagt: Vi står til rådighed præcis i det omfang og på den måde, som du har brug for. Vi sætter en ære i at overholde alle aftaler, og vi giver dig en løsning, der er tilpasset dit budget – uden at gå på kompromis med kvalitet og design.

Kom endelig forbi vores Erhvervscenter i Vejle - du finder os på Staldgaardsgade 15 A, 7100 Vejle. Hver tirsdag fra 10:00-16:00 – eller efter individuel aftale - er vores erhvervskonsulent klar til en snak og en fremvisning af vores flotte udstilling af erhvervskøkkener.

“Vi er udvalgt som erhvervscenter for JKE og det gør, at vi har nogle gode og spændende muligheder i forhold til bygherre. Og så betyder det i øvrigt, at vi også har kapacitet og knowhow til de helt store projekter. ”


Morten Lerke

Indretningskonsulent & Partner

“ Vi sætter en ære i at give kompetent sparring og levere høj kvalitet til hvert eneste projekt. Derfor vil vore løsninger altid være tilpasset det enkelte projekt ud fra kundens ønsker. Og så tilbyder vi i øvrigt flere muligheder omkring levering og montering. "


Allan Midtgaard

Erhvervskonsulent

“Vi har mange års erfaring med at skabe gode og solide resultater for vores erhvervskunder og vi kan rumme alt fra prisbevidste løsninger til udlejningsejendomme til eksklusive løsninger i prestigebyggerier.”


Per Larsen

Indretningskonsulent & Indehaver

FEINHAUS A/S går erhvervsvejen