JKE Nordic Modern


Brand

JKE

Kategori

Køkken

Pris

30.000 kr.
Kontakt os

Del

Design fra JKE

Blød og lækker overflade


For os er det ikke nok, at et køkken kan vises frem og ser godt ud. For køkkenet er ikke som alle andre rum. Det er i køkkenet, at den sjove del af festen – og den sjove del af livet – foregår. Denne udstillings-ø er lavet af de fineste materialer med en 22 mm plade med underlimede rette trækanter, indfræset greb i massivtræ og fronter i fenix-laminat. Et unikt møbel – der kan være samlingspunktet i livets fest.

Denne bløde og elegante udstillings-ø er 95 cm bred og 242 cm lang. Den har en kraftig bordplade med en fenix-overflade og en 50 cm antracit blanco vask. På den ene side af ø’en er der to skuffeelementer med indvendige bakker, en integreret opvaskemaskine og et vaskeskab. På den anden side er der fire skabselementer med hylder.

Normalprisen for en køkken-ø som dette, inklusiv Siemens opvaskemaskine, er kr 61.500. Denne udstilling model kan dog blive din for kun kr. 30.000. Bemærk at det er en afhentningspris.

Relaterede produkter


Kontakt os og lad os mødes til en uforpligtende snak om dine køkkendrømme eller ønsker til et nyt badeværelse eller bryggers.