Vi er eksperter i

Multiform og JKE Design


Vi udvælger meget nøje vores leverandører og samarbejdspartnere, så vi altid kan garantere dig, de bedste løsninger af den højeste kvalitet. Vi tillader os, at kalde os selv eksperter i Multiform og JKE Design og vi er overbeviste om, at vores koncept med gennemtænkte detaljer er med til at gøre en forskel.  Vi er stolte af vores håndværk og vi gør os umage helt ned i detaljerne for at hjælpe dig med dine drømme.

Vi har i mere end 13 år tegnet og solgt løsninger fra Multiform. For os handler Multiform om kompromisløst design, fremsynet funktionalitet, snedkerkvalitet og udsøgte materialer. Hos Multiform er der ikke lagervarer. Alt bliver udformet så det passer til dit hjem og din stil. Du får skabe, skuffer og bordplader i præcis den bredde, højde og dybde, der passer til din bolig og dine behov. Hvis du vælger at investere i Multiform, er det din garanti for et produkt der holder i flere generationer.

Med JKE Design har vi Danmarks største sortiment og derfor kan vi tegne og skabe køkkener i flere forskellige prisklasser. JKE Design er altid med på de seneste trends og de nyeste innovative løsninger. Selvom prisen er fornuftig, får du naturligvis stadig alle fordelene: den samme solide kvalitet, høj faglig rådgivning, levering til din adresse og et køkken, der er færdigsamlet på fabrikken i Nordjylland. Lad dig overraske over den gode kvalitet og de mange muligheder for at skabe et individuelt køkken.

Vi arbejder med brands som

Gaggenau, Siemens og Dornbrach


GAGGENAU

Feinhaus er et af de få steder i Danmark, hvor du kan købe de elegante hvidevareløsninger fra Gaggenau, der er af højeste kvalitet og med et sublimt design. Gaggenau anses for at være førende inden for teknologiske nyskabelser og design ”Made in Germany”. Produkterne er baseret på teknologiske fremskridt og et klart formsprog kombineret med perfekt funktionalitet. Hos Feinhaus er vi eksperter i Gaggenau, og vi er flere år i træk udnævnt som Premium Partner. Dette er din garanti for, at vi med yderst kompetent rådgivning guider dig til den rette hvidevareløsning for dig.

 

SIEMENS

Tyske kvalitetsløsninger og hvidevarer der passer perfekt til det danske marked. Feinhaus har mange års erfaring med Siemens hvidevarer og vi forhandler alt lige fra køle- og fryseskabe til opvaskemaskiner, vaskemaskiner og tørretumblere. Mange kunder kombinere også Siemens med Gaggenau og skaber dermed et unikt og særdeles interessant resultat. Lad Feinhaus guide dig, når du skal købe Siemens hårdehvidevarer.

 

DORNBRACHT

Der er alle de andre – og så er der Dornbracht. Gennemført lækkert og særdeles eksklusivt hele vejen igennem. Armaturer til køkken og badeværelser fra det tyske brand forhandles hos Feinhaus. Kig forbi vores butik og se de mange armaturvarianter.

 

MØLBALLE / DFI GEISLER

Bordplader i corian, marmor, beton, terazzo, træ, stål, granit, komposit og meget mere. Feinhaus har et fast samarbejde med Mølbale og DFI Geisler, som leverer danske kvalitetsbordplader fra ende til anden. Find et stort udvalg af bordplader hos Feinhaus og besøg vores butik, hvor vi har udstillinger og vareprøver af alle valgmulighederne.