• Multiform
  • JKE-Design
  • Dornbracht

MULTIFORM

Skal du have Multiform, så skal du alliere dig med FEINHAUS. Gennem mere end 10 år, har vi tegnet og solgt flere hundrede Multiform-løsninger, og hvis du spørger vores kunder, så har de været yderst tilfredse. løsninger og sublimt design.
Hos FEINHAUS er vi eksperter i Gaggenau, og i vores butik kan du se og prøve de mange muligheder.
Vi sælger rigtig mange hvidevarer fra Gaggenau, og regne altid gode priser. Flere gange om året inviterer FEINHAUS til forskellige madarrangementer, hvor der demonstreres. Kontakt os, for at høre om næste arrangement - Eller følg med på facebook.

www.multiform.dk

JKE

JKE Design har Danmarks største sortiment og derfor naturligvis også køkkener i flere prisklasser. Kom ind og hør mere om vores prisstærke nyheder - Pisa og Rimini. Selvom prisen er lav, får du naturligvis stadig alle fordelene: den samme solide kvalitet, høj faglig rådgivning, levering på din adresse og et køkken, der er færdigsamlet på fabrikken i Nordjylland. Kom ind til Feinhaus og lad dig overraske

jke-design.dk

GAGGENAU

Elegante hvidevareløsninger af høj kvalitet.
FEINHAUS er et af de få steder i Danmark, hvor du kan købe Gaggenau, og vores personale er yderst kompetente til at guide dig til den rette løsning. øsninger og sublimt design.Hos FEINHAUS er vi eksperter i Gaggenau, og i vores butik kan du se og prøve de mange muligheder.
Vi sælger rigtig mange hvidevarer fra Gaggenau, og regne altid gode priser. Flere gange om året inviterer FEINHAUS til forskellige madarrangementer, hvor der demonstreres. Kontakt os, for at høre om næste arrangement - Eller følg med på facebook.

www.gaggenau.com

SIEMENS

Tyske kvalitetsløsninger og hvidevarer der passer perfekt til det danske marked. FEINHAUS har mange års erfaring med Siemens hvidevarer og vi forhandler alt lige fra køle- og fryseskabe til opvaskemaskiner, vaskemaskiner og tørretumblere.
Mange kunder kombinerer også Siemens med Gaggenau og skaber dermed et unikt og særdeles interessant resultat. Lad FEINHAUS hjælpe dig, og lad dig præsentere for vores FEINHAUS FUSION-koncept.

www.siemens-home.dk

DORNBRACHT

Der alle de andre - og så er der Dornbracht. Gennemført lækkert og særdeles eksklusivt hele vejen igennem. Amaturer til køkken og badeværelser fra det tyske brand forhandles hos FEINHAUS.
Kig forbi vores butik i Horsens og se de mange amaturvarianter.

www.dornbracht.com

Mølballe / DFI

Bordplader i corian, marmor, beton, terrazzo, træ, stål, granit, komposit  og meget mere.
FEINHAUS har et fast samarbejde med Mølballe og DFI Geisler, som leverer danske kvalitetsbordplader fra ende til anden.
Find et stort udvalg af bordplader hos FEINHAUS og besøg vores butik, hvor vi har udstillinger og vareprøver af alle valgmulogheder.

www.molballe.dk  www.dfi-geisler.com

DURAVIT STARCK

www.duravit.dk

Besøg vores forretning

 

FEINHAUS
Ove Jensens Allé 11A
8700 Horsens
Tlf. 75 62 00 80
info@feinhaus.dk

Bliv ringet op